© BFM

Persoon lichtgewond na brand boven café in Broechem: “Aanwijzingen dat brand werd aangestoken”

Ranst -

In de Pertendonckstraat in Broechem (Ranst) is donderdag brand uitgebroken in een café. Een persoon liep daarbij lichte verwondingen op. Er zijn aanwijzingen dat de brand werd aangestoken. De politie is een onderzoek gestart.

jtp

De brandweer van Zone Rand kreeg net voor 8 uur melding van de brand boven café De Lindenboom, in de Pertendonckstraat. Bij aankomst sloegen de vlammen uit de ramen op de eerste verdieping. “De brand raakte snel geblust”, bevestigt woordvoerder Tina Boënne van Brandweer Zone Rand.

Een persoon was aanwezig op het moment dat de brand uitbrak, het slachtoffer raakte slechts lichtgewond. Het appartement op de eerste verdieping is onbewoonbaar. Na de bluswerkzaamheden heeft de lokale politie Zara het pand verzegeld. “Er zijn aanwijzingen dat de brand is aangestoken. De omstandigheden worden verder onderzocht”, aldus woordvoerder Els Kusters van de lokale politie Zara.

Gedurende de interventie van de brandweer was de Pertendonckstraat gedeeltelijk versperd. Het verkeer moest een omleiding volgen.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen