VIER
Volledig scherm
© VIER

Danira Boukhriss focust in haar nieuwe programma ‘De grote boodschap’ op het kleinste kamertje

TVDanira Boukhris Terkessidis (33) maakt volgend jaar een nieuwe programma voor VRT 1. In ‘De grote boodschap’ focust ze op maag- en darmproblemen. Vooral voor mensen die te maken hebben met darm-, maag- of spijsverteringsproblemen is het een taboe.

  1. ‘Sing Again’-kandidaat Pim Symoens: “Zonder mij was er wellicht nooit sprake geweest van ‘Blokken’”
    Mediawatchers

    ‘Sing Again’-kandidaat Pim Symoens: “Zonder mij was er wellicht nooit sprake geweest van ‘Blokken’”

    Hij werd in 2005 na zijn finaleplaats in de talentenschool ‘Star Academy’ gebombardeerd tot opvolger van Koen Wauters, maar eigenlijk zal Pim Symoens vooral in de Vlaamse tv-geschiedenis worden ingeschreven als de jongen die ervoor zorgde dat Vlaanderen ‘Blokken’ kreeg. “Ik had zolang bij mijn ouders gezaagd voor een GameBoy. Toen ze bezweken voor mijn gezaag, was het vooral mijn vader die Tetris speelde en zo op het idee van Blokken kwam. De rest is tv-geschiedenis”, zo vertelt Pim Symoens in de podcast ‘HLN Mediawatchers’.
  2. Danira Boukhriss showt voor het eerst babybuikje op première: “Nee, kleur van mijn jurk is geen hint naar geslacht”
    PREMIUM
    BV

    Danira Boukhriss showt voor het eerst babybuikje op première: “Nee, kleur van mijn jurk is geen hint naar geslacht”

    Strak in het knalblauw, en strálen dat ze deed. “Maar de kleur van mijn jurk verraadt niks, we houden het geslacht geheim”, sprak Danira Boukhriss Terkessidis (33) twintig weken heerlijk zwanger en aan de zijde van haar grote liefde Ward Kerremans (35). Hij stelde op de première van de Streamz-reeks ‘Alter Ego’ zijn nieuwe hoofdrol voor, als koppel presenteerden ze dé bekroning van anderhalf jaar samenzijn. “We zijn keigelukkig!”, vertellen ze voor het eerst over hun zwangerschap. “Een lijst met babynamen is in de maak.”