Amelie Lens toont haar dochtertje Kiki aan de wereld.© Boumediene Belbachir

Amelie Lens toont voor het eerst dochtertje Kiki: “Een nieuw soort liefde”

Techno-dj Amelie Lens (33) en echtgenoot Sam Deliaert, alias dj Faraga, gaan een fijne kerst tegemoet. Op Instagram postte Lens een foto van hun pasgeboren dochtertje Kiki.

“Een nieuw soort liefde”, schrijft Lens bij een foto van haar gezinnetje bij de kerstboom. “Ik kan niet wachten voor de rest van mijn leven met mijn 2 meisjes”, reageert Deliaert. Afgelopen zomer, vlak voor ze op het hoofdpodium van Tomorrowland werd verwacht, kondigde Lens aan dat ze zwanger was.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het dj-koppel is al vijftien jaar samen en trouwde vorig jaar in Toscane. De komst van Kiki betekent de start van een nieuw hoofdstuk. In 2020 maakte het koppel nog een moeilijke periode mee. Door een kwetsuur aan zijn nek kampte Deliaert met een beschadigde ader, wat voor twee beroertes zorgde. Hij belandde half verlamd in het ziekenhuis met hersenschade, terwijl Lens hem niet kon bezoeken door de coronacrisis. Daarom duurde het tot 2022 tot ze konden trouwen.(dewo)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER