VIDEO. Cyriel Dessers maakt heerlijk doelpunt in Spanje, ook Romelu Lukaku en Charles De Ketelaere scoren

Naast Union-Liverpool stond er donderdag nog heel wat moois op het programma in de Europa League. Romelu Lukaku scoorde alweer voor AS Roma tegen Sheriff Tiraspol (3-0). Big Rom was evenwel niet de enige Belg aan het kanon.

Yanko Beeckman

AS Roma klopte Sheriff Tiraspol donderdagavond met 3-0 in de Europa League. Romelu Lukaku nam de eerste Italiaanse goal voor zijn rekening en was daarna ook nog goed voor een assist. Voor Big Rom was het al zijn zeventiende goal in twintig Europa League-wedstrijden en zijn twaalfde doelpunt dit seizoen. Roma was al zeker van de volgende ronde en eindigt tweede in groep G.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Nog in de Europa League heeft Bayer Leverkusen zwaar uitgehaald tegen het Noorse Molde (5-1). De jonge Belg Noah Mbamba (ex-Club Brugge) was bij zijn invalbeurt goed voor een goal en een assist. Voor de jonge middenvelder was het zijn eerste goal in Duitse loondienst. Leverkusen beëindigt de Europa League-poulefase met een perfect rapport.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook Cyriel Dessers was donderdagavond in goeie doen. Rangers ging met 2-3 winnen op het veld van Betis. Dessers was goed voor een assist en een knap doelpunt. Kemar Roofe nam het derde Schotse doelpunt voor zijn rekening en zorgde er zo voor dat de ploeg van Philippe Clement ook na nieuwjaar actief is in de Europa League. In groep D klopte Atalanta het Poolse Rakow met stevige 0-4-cijfers. Charles De Ketelaere pikte in de toegevoegde tijd een doelpuntje mee.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Europa League