VTM/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM/Photo News

“Als Cian nu nog moet terugkeren, gaat hij zeker gepest worden”: Jan Bakelants over transferoorlog rond Uijtdebroeks

Is het transfersysteem in het wielrennen voorbijgestreefd? Of zorgt het net voor rechtszekerheid in het wielrennen, waar sponsors komen en gaan en het water de ploegen altijd tot aan de lippen staat? De zaak-Cian Uijtdebroeks, die nu zelf geklemd zit in een partijtje armworstelen tussen twee ploegen, brengt een heel debat op gang. Analist Jan Bakelants is alvast duidelijk: “100.000 euro voor Uijtdebroeks is te weinig.”

12 reacties

  • Benny ECTOR

    5 maanden geleden
    Jan, always nuchter en to the point. Een analist pur rang. Zou ook een top ploegleider kunnen zijn.
  • Bart Rotty

    5 maanden geleden
    Ik wil hier nog maar eens opperen dat ze Jan Bakelants dringend als bondscoach moeten aanstellen. De meest nuchtere, intelligente en bekwame wielrenner die ooit in het peloton heeft gereden.
  • Marco brilmans

    5 maanden geleden
    Als het een "oorlog" zou zijn, heeft het louter met geld, ego en gezichtsverlies te maken. Ik kan me helemaal voorstellen dat Cian, geen gemakkelijke persoonlijkheid is door zijn minutieuze gedrevenheid en daardoor mikpunt is van spot voor sommige collega's. Spijtig dat het gepaard gaat met pestgedrag en onsportiviteit. Ik hoop dat hij wel het juiste 'kader' vindt bij Visma.
  • wim rooyakkers

    5 maanden geleden
    stel dat Cian niet weg mag bij Bora,dan verwacht ik dat hij weinig te zien is in grotere koersen.dan wordt het echt pesten.
  • Charles Decaluwe

    5 maanden geleden
    Topper in het beste team. Cian laat je benen maar spreken bij V-LaB. Het zal snel stil zijn.