Deelneemster Sabine weerlegt alle kritiek en wil dat Dieter Coppens ‘Down the road’ blijft maken: “Geef ons kansen”

ShowbitsZondag zie je alweer de allerlaatste aflevering van ‘Down the road’ bij VRT1. Tijd om afscheid te nemen dus van Evert, Laurens, Anneleen, Michaël, Rebecca en Sabine. Al had het tv-avontuur nog wat langer mogen duren voor die laatste: “Ze mogen mij altijd bellen voor nieuwe programma’s. Maar mijn echte droom is om zangeres te worden en een eigen album uit te brengen”, vertelt Sabine met een grote glimlach. Hoe ze terug blikt op het avontuur? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits.

54 reacties

  • Sammy Tempels

    4 maanden geleden
    Enorm van genoten !! Dieter en saar doen dat super . Hopelijk blijft dit programma .. zalig
  • Tim Van Acker

    4 maanden geleden
    Heerlijk om naar te kijken. De ene moment supergrappig, het volgende moment super ontroerend. Het zijn stuk voor stuk prachtige mensen, elk met hun eigen karakter. Soms klikt het en dan botst het weer, maar telkens komen ze weer als een goeie vriendengroep eruit.
  • Marie- Rose Dehaene

    4 maanden geleden
    Programma uit het echte leven van de deelnemers , helemaal hun doen en laten in beeld gebracht. Dieter top !!! We hopen we terug te zien , criticaser top Programma!!!!
  • Andree Thonnon

    4 maanden geleden
    Down the Road is een fantastisch programma. Dieter en Saar...echt chapeau...jullie doen dat supergoed elk probleem lossen jullie met een goed gesprek en met de glimlach op. En dan de deelnemers..elk met hun eigen karakter en gevoelens prachtige mensen. Zulke programma's moeten aangemoedigd worden. Vooral verder blijven maken
  • andre vanhauwere

    4 maanden geleden
    Ga a.u.b. door met dit soort programma ,
  1. André Hazes toont in documentaire zijn herrijzenis na verslaving: “Na de vernedering wil ik tonen wat er van me geworden is”
    Play
    Showbits
    5

    André Hazes toont in documentai­re zijn herrijze­nis na verslaving: “Na de vernede­ring wil ik tonen wat er van me geworden is”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.
  2. “Dat verhaal over die affaire was gênant. Voor hem én voor mij”: dit zijn de wildste (verzonnen) verhalen over BV’s
    PREMIUM
    BV

    “Dat verhaal over die affaire was gênant. Voor hem én voor mij”: dit zijn de wildste (verzonnen) verhalen over BV’s

    Amper twee maanden na hun sprookjeshuwelijk in Zuid-Afrika is het alweer voorbij tussen Regi Penxten (48) en z’n echtgenote Kirstel Hubeny (35). Althans, volgens de roddels die over het koppel de ronde doen, toch. Ze zijn niet de enige BV’s die met wilde geruchten te maken krijgen. TV Familie lijst een paar van de strafste roddels op. “Ooit belde een bevriende cameraman me: ‘Je bent in Parijs kussend betrapt met je baas.’”