Onderzoek opgestart na beelden van extreem geweld in Doornik

Schokkend: video toont hoe jongeman “dakloze” in elkaar slaat in Doornik© Telegram

Op Telegram zijn schokkende beelden opgedoken van extreem geweld in Doornik. De beelden laten zien hoe een jongeman “een dakloze” zonder enige aanleiding in elkaar slaat. Een handlanger van de dader filmde het geweld, waarna de beelden online circuleerden.

kmlo
Bron: Sudinfo

Het extreme geweld zou dateren van afgelopen weekend. De jongeman sloeg de man, vermoedelijk een dakloze, meermaals in het gezicht, waarna hij op de grond viel. Ook daar kreeg het slachtoffer nog meerdere harde klappen te verwerken. Enige weerstand tegen het geweld bood de man niet.

Sudinfo kreeg de beelden in het vizier via de vader van een kind dat de beelden online zag opduiken. “Hij praat er al een paar dagen met mij over omdat hij zo geschokt is”, vertelde hij. “Hoe smeriger de beelden, hoe meer het online de ronde doet.”

Volgens de politie van Doornik waren er nog geen meldingen gemaakt over incidenten van deze aard. “Maar indien de beelden waarheidsgetrouw zijn, is het duidelijk dat ze niet ongestraft zullen blijven”, aldus hoofdcommissaris Dominique Debrauwere. Er is meteen een onderzoek gestart.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen