De cheque met het gewonnen bedrag wordt overhandigd aan Fabienne Decloedt en Peter De Crombrugghe, uitbaters van het Dagbladhandel ’t Gazetje.

West-Vlaamse vrouw wint 3,5 miljoen euro met de Lotto: “Er kan een lekker etentje van af”

Op 6 december bracht de Sint nét iets meer dan enkel wat chocolaatjes en speculoos in het West-Vlaamse Sint-Kruis. Want die dag won een vrouw namelijk 3.500.002 euro met een Lotto-jackpot.

lto

“Ik speel al 27 jaar trouw mee met Lotto en EuroMillions en ben ook trouwe aanhanger van Joker+. Dat doe ik in de krantenwinkel voor zo’n 8 euro per trekking. De nummers die me de Jackpot hebben opgeleverd? Geen idee, want het gaat om willekeurig gekozen nummers”, zegt de dolgelukkige bediende – die graag anoniem wenst te blijven – in een persbericht.

“Toen ik ontdekte dat ik gewonnen had, was ik tot tranen toe bewogen. Ik heb steeds het beste voor met m’n gezin en doe er alles aan om hen alles te kunnen geven in het leven. Daarom was ik naast m’n vaste baan ook nog flexijobber, iets wat ik nu alvast niet meer zal hoeven te doen”, klinkt het verder nog.

Sparen en gaan eten

Wat de vrouw met al dat geld van plan is? “Vooral veel sparen voor onze toekomst. Al kan er zeer zeker wel een heel lekker etentje van af binnenkort”. Om de anonimiteit van de winnaar te bewaren, werd de cheque overhandigd aan de uitbaters van het Dagbladhandel ’t Gazetje in Sint-Kruis.

In 2023 zijn er tot nu toe al 46 Jackpotwinnaars (6 juiste nummers), waarvan 39 miljonairs. De oudste winnaar was dit jaar maar liefst 97 jaar oud, de jongste was 19 jaar oud en dus net oud genoeg om mee te spelen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer