Zaterdagavond trekt er opnieuw een lichtstoet van tractoren door de straten van de gemeente.© Gemeente Heers

Lichtstoet van tractoren door Heerse straten

Heers -

Nu zaterdag (16 december) zorgt Winterweekend Heers, in samenwerking met de gemeente, opnieuw voor een lichtstoet van tractoren in de Heerse straten.

Frank Missotten

Na een succesvolle Sint show en wintermarkt houdt het organisatieteam van Winterweekend zaterdag de derde editie van de Tractor Kerstrun, een verlichte tractorparade door de Heerse straten. “Iedereen met een tractor die versierd is met kerstverlichting, mag dan gratis komen meerijden tijdens deze Kerstrun”, vertelt organisator Dimitri Abeels. “Je kan al die verlichte tractoren al komen bewonderen op het centrumplein vanaf 16 uur. De stoet vertrekt er om 18 uur via Nieuwe Steenweg en doorkruist Veulen, Gutshoven, Heks, Horpmaal en het centrum van Heers.”

Verkeersbeperkingen

In het centrum geldt er zaterdag vanaf 13 uur eenrichtingsverkeer op de Raes van Heerslaan in de richting van de Nieuwe Steenweg. Er is dan ook een parkeerverbod, uitgezonderd voor de deelnemende tractoren, op de Raes van Heerslaan en het centrumplein van de sporthal tot aan de Delhaize. De volledige route vind je terug op de facebookpagina van gemeentebestuur Heers en van Winter Weekend Heers.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer