Thomas Meunier en Thibaut Courtois.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Meunier en Thibaut Courtois. © BVB/Hendrik Deckers / Photo News

EXCLUSIEF. “Ik heb veel gehoord en gelezen en dan líjkt het toch een beetje kinderachtig”: Meunier over soap rond Courtois en eigen toekomst

“Courtois moet gewoon zijn excuses aanbieden, that’s it.” Aldus Thomas Meunier (32), man-met-een-mening in een exclusief interview met VTM NIEUWS-sportanker Maarten Breckx. De Rode Duivel is éindelijk weer voetballer nadat hij vorige week na een lange periode vol tegenslag opnieuw in de basis stond bij Dortmund. Het doet hem hopen op meer bij Borussia én de nationale ploeg. “Tedesco heeft me onlangs gebeld. Ik ben fit, maar ik moet gewoon spelen. In Dortmund. Of bij een andere club.”

51 reacties

  • Josiane Buyl

    4 maanden geleden
    Met de beste doelman van de wereld win je als er iemand een doelpuntje maakt, en anders win je met de strafschoppen. Palmares van België?
  • Theodoor Vanhove

    4 maanden geleden
    Als supporter van de Rode Duivels zou ik het ten zeerste op prijs stellen dat de trainer geen enkel gebruik nog zou maken van Thibault Courtois. Er gaat veel te veel energie verloren aan deze man van wie wij nooit zullen weten of hij de beste zal zijn. De beste is hij die tussen de palen staat en zijn werk doet op die momenten waarop moet voorkomen worden dat de bal in het doel terecht komt.
  • Oppie Breezie

    4 maanden geleden
    Courtois in Spanje laten! Heeft groep verlaten.
  • Ginot Mares

    4 maanden geleden
    Een doelman is maar zo goed als zijn verdediging goed is, zet Courtois in een schiettent en hij zal ook incasseren.
  • Bart Maris

    4 maanden geleden
    Dankzij een allerbeste Meunier zijn we bij de laatste 4 geraakt. Door zijn uitsluiting helaas niet verder. Op zijn positie was er de laatste 3 decennia niemand beter. Helaas nu te oud.