BELGA
Volledig scherm
© BELGA

"Wat een dieptepunt": Jong Vld is scherp voor moederpartij na slechtste peiling ooit

Jong Vld-voorzitter Sepp Tyvaert roept de partijtop van Open Vld op om nieuwe gezichten te lanceren. “Het is duidelijk dat de huidige generatie een helder liberaal verhaal niet meer kan uitdragen”, zegt hij op X naar aanleiding van de nieuwe peiling waaruit blijkt dat de partij van premier De Croo de kleinste van Vlaanderen is.

30 reacties

  • Katia Mistianes

    4 maanden geleden
    Laat de leeftijd een voordeel zijn, aub. Altijd maar die mantra van 'vernieuwing' en 'verjonging'. Ouder worden, is vallen en opstaan. Na de val, is men wijzer geworden. Dat heet dan 'ervaring'. Leef-tijd en ervaring gaan nu een maal samen omhoog. Gaat men in de politiek nu al de leeftijd van 40j beschouwen als een pensioenleeftijd?? Jong VLD scanderen dat de jeugd de toekomst is. Maar het is omgekeerd: de toekomst van de jeugd is ... de ouderdom.
  • Werner Van der Kelen

    4 maanden geleden
    toch straf, de kleinste partij van Vlaanderen en ze leveren de premier !!! dat noemen ze democratie !!!
  • Gino Denil

    4 maanden geleden
    Eigen partij oprichten, jong liberalen. De NSC afscheuring van het CDA haalde in Nederland 20%.
  • Phil Smedts

    4 maanden geleden
    VLD en liberalen zijn er vooral op uit om zo veel mogelijk belastinggeld in de zakken van zelfstandigen en kmo's terecht te laten komen, deftig beleid kunnen ze niet voeren, want ze kunnen zelfs onderling niet samenwerken, laat staan met anderen gepatenteerde ruziemakers dus. Dit was ook op gemeentelijk vlak zo, zolang VLD hier aan de macht was, was het een konstant geruziemaak, op elkaar en anderen schelden in het gemeenteblaadje, de kiezers waren dat grondig beu, en nu ook nationaal.
  • Terry Geerts

    4 maanden geleden
    De postjesmakkers van Open VLD zullen op de arbeidsmarkt terecht komen. Vraag is wat kan je er mee aanvangen?