Shutterstock / Promojagers België
Volledig scherm
© Shutterstock / Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Cava en cola spotgoedkoop net over de grens: “Helft van de prijs van Colruyt”

Wie graag een voorraadje cava of cola inslaat voor de feestdagen, moet bij supermarktketen Auchan zijn, net over de grens met Frankrijk. “Je betaalt er momenteel de helft van de prijs die je bij discounter Colruyt betaalt”, weet Gunther Devisch van Promojagers België, die er zijn wekelijkse supertip van maakt voor de lezers van HLN. “En ook andere dranken zijn er de moeite.”

13 reacties

  • Michel Cosyns

    5 maanden geleden
    De supermarkt kan aan die hoge prijs niets veranderen. Het zijn de zeer hoge taksen btw enz die de regering ons oplegt. De regeringen in onze buurlanden zijn slimmer.
  • oswald billiet

    5 maanden geleden
    Er worden in België nog weinig geestrijke dranken vanaf eigen bodem gekocht. Ze zijn vrijwel dubbel zo duur als in het buitenland. Ons land deed dit in 2015 door prijsverhoging niet uit kommer, maar puur uit winstbejach. Een nul operatie die de Belgen uitstekend begrepen. Het heeft ons land al vele miljoenen derving gekost.
  • Marinus van Driel

    5 maanden geleden
    Ik koop in mijn dorp. Daar zijn 4 supermarkten (Delhaize - Okay - Lidl - Aldi). En neen, wij zijn niet rijk, wij hebben na samen 95 jaar gewerkt te hebben enkel een gezinsminimumpensioen (2128€), betalen elke maand huishuur en gaan zelfs nog op vacantie ook. En dit zonder voor een hap en een niet naar Frankrijk of Luxemburg te rijden.
  • Ives Ameel

    5 maanden geleden
    Met de fiets hier vlakbij mijn boodschappen, lekker water uit het kraantje geen stress geen nutteloze extra aankopen geen brandstof nodig wat wil je meer en je geeft werk aan mensen van je eigen buurt.
  • Walter Van Criekinge

    5 maanden geleden
    Allemaal goed en wel, maar ik ga geen 180 Km rijden om goedkoper te winkelen (het zijn steeds de mensen die in de grensstreek wonen die dit ophemelen). Moest ik een firmawagen met tankkaart hebben zou ik het zeker doen.