Mathieu van der Poel laat zijn nektapijt groeien, maar vriendin Roxanne is alvast geen fan.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel laat zijn nektapijt groeien, maar vriendin Roxanne is alvast geen fan. © BELGA / rV

“Mijn vriendin is geen fan. Reden te meer om het te laten groeien”: Van der Poel over z'n nektapijt nadat hij simpel wint in Herentals

Een terugkeer om U tegen te zeggen. Mathieu van der Poel (28) maakte meteen de waardeverhoudingen duidelijk in Herentals. Van start tot finish reed de wereldkampioen aan de leiding. Komende vrijdag staat het eerste duel tussen Wout van Aert en Van der Poel gepland. Krijgen we dan wél spanning? Na de cross ging het ook over het nieuwe kapsel van de Nederlander, een nektapijt.

47 reacties

  • Karel Van Beeck

    5 maanden geleden
    Hoog tijd om in de Herentalse bossen eens een echt veldrit parcours uit te tekenen. Nu is het meer een wegrit met een molshoop onderweg.
  • Eddy Roofthooft

    5 maanden geleden
    Het is de enige renner die zijn startpremie waard is.De rest is het niet waard op enkele uitzonderingen na.
  • Andre Ooms

    5 maanden geleden
    zouden de organisatoren de 20000euro startpremie niet beter verdelen over de echte crossers, de crossers die moeten leven van de cross en daarvoor veel inspanningen moeten doen. De cross is spannender zonder dan met die enkele , en dat moet zeker gezegd, fantastische atleten.
  • adri zuiderwijk

    5 maanden geleden
    Net als bij F1 ligt plekken al bij voorbaat vast maar Mathieu zorgt altijd voor de kers op de taart, naast een geweldige atleet ook nog een artiest die voor een enorme meerwaarde zorgt dus ook die 50000 startgeld is hij dubbel en dwars waard.....
  • Christiaan van Mansfeld

    5 maanden geleden
    Hoe moet dat voelen? Je strijdt om eerste plek en dan komt van Aert. Prompt gaat het alleen nog over tweede plek. Week erop VdP en Pidcock en je rijdt voor maximaal de derde plaats.