© afp

Prins Harry en Meghan Markle zetten nieuwe stap in hun relatie

Nog geen huwelijksklokken ter hoogte van Buckingham Palace, maar prins Harry en 'zijn' Meghan Markle tonen wel dat ze het serieus nemen. Tot nu toe hielden ze hun relatie vooral privé, maar dit weekend nam de prins zijn Amerikaanse vriendin mee naar een officiële gelegenheid.

tib

Markle kwam Harry aanmoedigen tijdens een liefdadigheidspolowedstrijd in Ascot, een groot societygebeuren in Engeland. De opbrengst van de wedstrijd ging naar Sentebale en WellChild, twee goede doelen voor kinderen die Harry steunt.

35-jarige actrice volgde de wedstrijd vanuit de koninklijke tribunes in het gezelschap van Mark Dyer, de voormalige stalmeester van prins Charles en een goede vriend van Harry, en zijn Amerikaanse vrouw Amanda Kline.

Het is voor het eerst dat Harry en zijn vriendin samen een openbaar evenement bijwonen. Over twee weken zal zij hem ook vergezellen naar het trouwfeest van Pippa Middleton, waar ook haar zus Kate en Harry's broer prins William uitgenodigd zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer