Photo News
Volledig scherm
© Photo News
RWDM RWD
3
EINDE
0
STVV STV
  • 32' 64' Goal Makhtar Gueye
  • 74' Goal Pathe Mboup

RWDM boekt grootste overwinning van seizoen tegen STVV, Gueye opnieuw aan het kanon

MatchverslagRWDM boekte tegen STVV zijn vijfde overwinning van het seizoen, meteen de grootste tot dusver in deze competitie. Gueye vond met twee doelpunten zijn torinstinct terug. Op aangeven van Mercier legde de sterk ingevallen Mboup, goed voor de assist bij de tweede treffer, een kwartier voor tijd de 3-0-eindcijfers vast.

1 reactie

  • HUGO WILLEMS

    4 maanden geleden
    Gevleid ? 3-0 zegt toch genoeg 😳
  1. EnergyVision introduceert gratis zonnepanelen met goedkoper stroomcontract: een interessante formule?
    Mijnenergie

    EnergyVisi­on introdu­ceert gratis zonnepane­len met goedkoper stroomcon­tract: een interessan­te formule?

    Gratis zonnepanelen én goedkopere stroom: dat is het model waarmee EnergyVision Vlaanderen wil veroveren. De energiespeler werkt volgens het derdebetalersysteem. De installatie van de zonnepanelen is gratis. Aan EnergyVision betaal je voor de opgewekte elektriciteit die je verbruikt. Mijnenergie.be analyseert de opmerkelijke formule, waar ook mede-investeerder Marc Coucke via zijn investeringsmaatschappij Alychlo zijn schouders onder zet.
  2. “We trainen nochtans elke week op afwerken”: pech voor Club Brugge dat doelpunt nipt ziet afgekeurd worden en verschillende keren kader treft
    12

    “We trainen nochtans elke week op afwerken”: pech voor Club Brugge dat doelpunt nipt ziet afgekeurd worden en verschil­len­de keren kader treft

    Geen overwinning voor Club Brugge in zijn opener van de Champions’ Play-Offs tegen Cercle Brugge. Het zat blauw-zwart ook niet mee. Waar de goal van Denkey na een lange VAR-check net geen buitenspel bleek, was de potentiële gelijkmaker van Nusa dat wel wegens bijzonder nipt offside van Thiago. En ook na rust zit het Club niet mee. Pas in minuut 83 vond het via invaller Skov Olsen de gelijkmaker. “We kunnen elke week trainen op efficiëntie, maar het moet gewoon in de wedstrijden gebeuren.”