Remco Evenepoel en uitbundige Julian Alaphilippe genieten van een avondje Barça, dat opnieuw niet kan winnen

Zaterdagavond werkten Valencia en Barcelona een La Liga-duel af in La Mestalla. In de tribunes doken enkele opvallende figuren op. Soudal Quick - Step kijkt er aandachtig naar de partij. “Leuke activiteit met de ploeg vanavond”, plaatste Remco Evenepoel op zijn Instagramverhaal. Zij zagen hoe Barcelona opnieuw niet kon winnen.

Jorunn Vannoorden

Al was het niet Remco Evenepoel die de show stal tijdens de wedstrijd van Barcelona. Voor de tweede keer deze week ging Julian Alaphilippe met de aandacht lopen. Deze keer smeet hij zich niet op de tonen van Céline Dion, maar bouwde hij een stevig feestje in het stadion van Valencia.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De mannen van Soudal Quick-Step zagen de partij eindigen in een gelijkspel (1-1). Het was nota bene Roman Yaremchuk die iedereen wakkerschudde met een reuzekans, waarna Barcelona reageerde. Via Frenkie de Jong en Raphinha kon Joao Felix knap afwerken, 0-1 voor de bezoekers. Maar twintig minuten voor tijd gaf de Barça-defensie te veel ruimte aan Guillamon, die de bal heerlijk binnenkrulde.

Opnieuw geen zege dus voor Barcelona, dat opnieuw extra achterstand kan oplopen op Girona en Real Madrid. Zij spelen allebei zondag.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer