“Ik haat het dat ik dit moet bespreken!”: gymnaste Simone Biles drukt zwangerschapsgeruchten de kop in na reacties op Instagram-post

Simone Biles (26), die in oktober het WK turnen in Antwerpen nog domineerde, heeft er genoeg van. De Amerikaanse postte enkele dagen geleden, toen ze een American football-wedstrijd van haar man Jonathan Owens bijwoonde, een foto op Instagram waarop ze volgens velen te zien was met ‘een buikje’. “Stop er alsjeblieft mee. Ik ben niet zwanger”, deelde een duidelijk geërgerde Biles niet veel later mee op datzelfde sociale mediakanaal.

Quinten Torfs

Eerder in 2023 trouwde Simone Biles met American football-speler Jonathan Owens, die uitkomt in de NFL (de National Football League, red.) voor de Green Bay Packers. Maandag woonde de gymnaste dan ook zijn wedstrijd in het Metlife Stadium bij en deelde enkele plaatjes met haar 7,1 miljoen volgers op Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In de comment-sectie van die post doken echter talloze berichten op met dezelfde boodschap. “Baby aan boord”, “Is ze in verwachting? Ik ben zo blij voor hen”, … Dat waren slechts enkele van de vele reacties waarmee Biles overspoeld werd. En daar was de 26-jarige, die niet veel later een veelzeggend Instagram-verhaal de wereld in stuurde, allerminst mee opgezet. “Ik haat het dat ik dit moet bespreken, maar stop alsjeblieft met te reageren op deze foto dat ik ‘zwanger’ ben. Ik ben niet zwanger!”

© Instagram

Het mag dan misschien (nog) niet zo ver zijn voor Biles en Owens, de speculaties van de fans zijn wel gegrond. In een interview dat afgenomen werd na hun huwelijk deelde het kersvers echtpaar namelijk mee dat ze in de toekomst twee kindjes willen. “Dat zou perfect zijn. Owens wil een American football-team met hen oprichten”, klonk het toen.

Simone Biles met haar man Jonathan Owens.© Getty Images via AFP

Haar terugkeer

Conclusie? Biles heeft een kinderwens, maar gaf ondertussen al meermaals aan dat het nog niet aan de orde is. Eerder dit jaar maakte de Amerikaanse haar comeback in het turnen nadat ze geruime tijd kampte met mentale problemen, ‘twisties’ genaamd. Dat is een aandoening waarbij gymnasten plots onvermijdelijk de controle verliezen als ze in de lucht hangen. Biles was erg open over de problemen die haar aan de kant hielden en kreeg steun van verschillende celebrities, van Michel Obama tot prins Harry.

Biles was in oktober nog te bewonderen in Antwerpen, waar het WK turnen werd gehouden. Daar veroverde de turnsensatie haar 22e en 23e wereldtitel op de balk en de vloer. En of ze terug van weg was geweest.

Biles tijdens het WK turnen in Antwerpen.© AP

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer