© AFP

Meghan Markle verklapt dat prins Archie (4) niet blij was met cadeau

De 4-jarige prins Archie, de zoon van prins Harry en zijn vrouw Meghan, heeft onlangs een cadeau gekregen waar hij niet zo blij mee was. De vierjarige had blijkbaar een specifiek cadeau in gedachten, maar zijn moeder gaf hem het verkeerde cadeau.

lto

De jonge royal kreeg van zijn moeder een fototoestel, maar die bleek niet van het juiste merk. Dat onthulde zijn moeder Meghan onlangs tijdens een bijeenkomst van Netflix.

Tijdens een gesprek na de vertoning van de kortfilm ‘The After’ van filmmaker en fotograaf Misan Harriman en acteur David Oyelowo vertelde Meghan dat Harriman veel invloed heeft op Archie. De fotograaf, die een goede vriend is van Meghan, had de kleuter verteld over fotografie, waarop Meghan een camera voor haar zoontje kocht.

LEES OOK. Na “oplichters” en “graaiers”, nu ook bij de grootste “losers van 2023”: hoe Harry en Meghan financieel de bal compleet misslaan

“Hij zei: Maar het is geen Leica, zoals Misan heeft?” vertelde Meghan de zaal. “Ik had zoiets van: jij krijgt geen Leica, zelfs niet met kerstmis”, zei ze lachend, waarna ze Harriman bedankte voor zijn inspiratie. Een Leica is een duur Duits merk dat handgemaakte camera’s levert.

Een Leica is een duur Duits merk dat handgemaakte camera’s levert.© Shutterstock

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer