Naqqadi (THES) opende de score.© mpics

Plus ArtikelHEIST 4 - THES 1

Twee goals in twee dolle minuten nekken jeugdig THES in Heist

Een gehavend THES - met vijf jeugdproducten aan de aftrap - klom op het kwartier op voorsprong toen Naqqadi de bal heerlijk binnenkrulde. Heist verhoogde daarna de druk en keerde de rollen om met twee lucky goals in twee minuten tijd. In de tweede helft probeerden Voca en co meer vooruit te voetballen, maar dat werd afgestraft met twee doelpunten op de counter. Bij de 3-1 verdiende THES wel een strafschop na een fout op Symons.(kj)

HEIST: Van Aerschot, Nys, Sabhaoui, Ferreira Carrasco (75’ Van Goylen), Benhamou (75’ Et Attabi), Colman, Goossens (80’ Lemmens), Lemti, Smet, Peers (80’ Hannach), Jannes (67’ Van Hout).

THES: Roekaerts, Bilgin, De Wit, Voca, Swinnen, Geladi, Van Elsen (70’ Veraghtert), Van Genechten (60’ Latet), Bah (60’ Willemoons), Naqqadi (80’ Claeys), Symons (80’ Coeckelbergs).

DOELPUNTEN: 17’ Naqqadi 0-1, 32’ Peers 1-1, 34’ Colman 2-1, 55’ Colman 3-1, 67’ Benhamou 4-1.

GELE KAART: Symons.

SCHEIDSRECHTER: Calluy