Na matching tattoo van ‘Blind Getrouwd’-koppel: Ingeborg verrast deelnemers met nieuwe tatoeage

In de laatste aflevering van de online reeks ‘Blind getrouwd: het vijfde huwelijk’ komt Ingeborg met een grote verrassing voor Karen en Sharon. Het koppel zette op reis een gedeelde tattoo, en nu maakt ook de presentatrice deel uit van die connectie.

red

Voor hun huwelijksreis trokken Karen en Sharon naar het Griekse eiland Kos, waar ze het romantische idee kregen om een ‘matching tattoo’ te laten zetten. “Ik weet zelfs niet meer wie met het idee kwam”, zei Sharon. Maar beide dames zagen het “zotte idee” onmiddellijk zitten. “Dat eerste moment dat we gedeeld hebben, die trouwdag, deze huwelijksreis: dat was allemaal supermooi voor ons en heel erg speciaal.” Dus sprongen ze een tattooshop binnen en lieten ze allebei een ondergaand zonnetje op hun arm zetten.

Nu, anderhalve maand na de gedeelde tatoeage en met het beslissingsmoment achter de rug, komt Ingeborg met een verrassing. Karen en Sharon hebben snel door waarover het gaat. “Ga je vandaag een tattoo laten zetten?” “Neen, gisteren”, zegt Ingeborg. Waarop de presentatrice haar mantel uittrekt, de mouw opstroopt en haar linkerarm toont. Daar heeft ze nu een gelijkaardig ontwerp in blauwe inkt staan: een ondergaande zon. “Dit is voor jullie. Voor de ‘ja’ van Blind Getrouwd”, zegt ze. “Mijn man heeft er ook eentje gezet, ‘love’ op zijn voet.”

(lees verder onder de foto’s)

“Het is een hele eer dat ze die tattoo heeft laten zetten”, zegt Sharon achteraf. En ook Karen: “Dat wil zeggen dat ook zij een goed gevoel heeft bij ons.” En ook Ingeborg heeft nog een boodschap: “Ik wens hen echt toe dat ze doorhebben hoe fantastisch de match is tussen hen. Dit is toch echt koekenbak?”

INFO. ‘Blind getrouwd: het vijfde huwelijk’ nu volledig te zien op VTM GO en op donderdag 28 december om 21.45 uur op VTM.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer