© atv

Hugo triomfeert in vernieuwde Winterrevue: “Ik voel Colleke echt naast me staan”

Het scheelde geen haar of Hugo Sigal miste na een valpartij zijn première als MC in de nieuwe Winterrevue. Maar ‘the show must go on’ en een gekneusde pols houdt Hugo niet van het podium.

Guy Van Vliet

Zijn Winterrevue with Friends, met James Cooke en Gert Verhulst als gasten in het openingsweekend, groeide uit tot een echte triomf. Hugo dartelde over het podium alsof het 1973 was maar het is 2023, dus huilde het publiek tranen van ontroering bij de intieme nummers. Met het schaterlachen tijdens de sketches erbij, was het succes compleet.

De grootste verrassing van de Winterrevue nieuwe stijl was een compleet onverwacht duet. Hugo wou nooit meer Goeiemorgen Morgen of Baby Baby, omdat hij dat niet wil zonder Nicole. In de Winterrevue gebeurt het toch. “Omdat via een hologram Nicole er toch bij is. De eerste keer dat ik het zag, ben ik gecrasht. Ook nu op het podium voelt alsof ze Colleke naast me staat”, reageerde Hugo na afloop van de première. Éen jaar nadat Hugo een gebroken man was door het overlijden van zijn Nicole, staat hij als herboren op het podium. “Ik ben in mijn habitat, omgeven door vrienden. Ik geniet van elk moment!”

LEES OOK. Hugo zingt en danst met virtuele Nicole: “Toen ik haar zag, ben ik gecrasht”

Winterrevue with Friends, tot 14 januari in Theater Elckerlyc, www.backstage-producties.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER