Harry Kane.© AFP

20 goals in 14 wedstrijden! Harry Kane blijft de doelpunten opstapelen en bezorgt Bayern München zege in topper tegen Stuttgart

Bayern München was in de topper in Duitsland duidelijk te sterk voor Stuttgart. De Rekordmeister haalde het met afgetekende 3-0-cijfers.

Maarten Vanhoof

Harry Kane - wie anders? - bracht Bayern al na twee minuten op voorsprong. Het was daarna Stuttgart dat het balbezit opeiste, maar veel kansen creëren lukte niet voor de nummer vier uit het klassement. Met een 1-0-stand werd er richting kleedkamers getrokken.

Ook na de rust bleef Stuttgart de dominante ploeg, maar scoren bleek o zo moeilijk. Het doelpunt viel zelfs aan de overkant. Harry Kane verdubbelde de voorsprong met zijn tweede van de avond. De Brit zit dit seizoen zo al aan 20 competitiedoelpunten. En dat in amper 14 wedstrijden. Kim Min-jae zette later nog de 3-0-eindstand op het bord.

Door de zege is Bayern weer alleen tweede in de Bundesliga. De Rekordmeister volgt wel op vier punten van leider Leverkusen, dat won eerder op de dag won van Eintracht Frankfurt. Stuttgart is vierde en telt vier punten minder dan Bayern.

© AP

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer