“Ik ben sprakeloos”, reageert Demi Lovato op het huwelijksaanzoek van haar partner Jordan Lutes.© WireImage

Er komt een huwelijk aan: Demi Lovato is verloofd

Na een relatie van iets meer dan een jaar zet popster Demi Lovato (31) een volgende stap in haar relatie met vriend Jordan Lutes. Er komt volgend jaar een huwelijk aan .

Zoals het tegenwoordig elke popster betaamt, werden de huwelijksplannen aangekondigd op Instagram. “Ik ben de gelukkigste man op aarde, want ik heb zopas mijn beste vriendin ten huwelijk gevraagd, en ze zei ja”, aldus Jordan Lutes die vijf jaar jonger is dan zijn aanstaande. “Ik kan me inmiddels geen leven meer zonder haar voorstellen en godzijdank hoeft dat ook niet meer.”

Ook Lovato laat van zich horen. Ze noemt het aanzoek de beste avond van haar leven. “Ik ben zeer sprakeloos. Elke dag die ik met je heb doorgebracht is als een droom die uitkomt en ik kan niet wachten om eeuwig van je te houden.” Op een van de foto’s is te zien dat de zangeres een ring draagt met een peervormige diamant.

Het was in de zomer van 2022 dat de twee voor het eerst samen werden gezien en dat er sprake was van een relatie. Kort erna, op het verjaardagsfeest van de zangeres, werd door Demi bevestigd dat er inderdaad sprake was van meer. “Birthday bitch met haar liefde”, schreef Lovato toen bij een foto. Een trouwdatum is er nog niet. (tove)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer