Partner aangehouden na verdacht overlijden Kelly (47) in Herentals, koppel had LSD gebruikt

Herentals -

T.L., de partner van Kelly W. uit Herentals, is maandag aangehouden door de onderzoeksrechter voor de dood van zijn vriendin. De doodsoorzaak van de vrouw wordt nog onderzocht, maar volgens onze informatie hadden de twee LSD gebruikt. LSD is een enorm krachtige en moeilijk te doseren harddrug.

Ellen Goris Sam Reyntjens Marc Peeters

“De onderzoeksrechter heeft T.L. aangehouden op verdenking van onopzettelijke doding, schuldig verzuim en inbreuk op drugswetgeving met dood tot gevolg”, zegt woordvoerster Kato Belmans van het parket Antwerpen. De raadkamer beslist vrijdag of hij al dan niet in de cel moet blijven. Het parket communiceert voorlopig niet over de resultaten van de autopsie, er zal nog een toxicologisch onderzoek gebeuren om de exacte doodsoorzaak te bepalen.

Zaterdagavond werd Kelly levenloos aangetroffen door de politie in haar woning. Het ging al meteen om een verdacht overlijden. Volgens onze informatie zouden zowel Kelly W. als haar vriend T.L. de verboden harddrug LSD gebruikt hebben, wat Kelly fataal werd.

Zaterdag omstreeks 19 uur kwam de vriend van Kelly, T.L., verward frituur Bovenpoort binnengelopen, niet ver van de woning vandaan. “Hij zei dat hij in de problemen zat en dat we de politie moesten bellen”, vertelt de dochter van de uitbater van de frituur. Hij was volgens haar zenuwachtig en verward.

LEES OOK. “Ik zit in de problemen”, zei haar vriend (46) in de frituur. Nog veel onduidelijkheid na dood van fotografe Kelly (47)

Om 19.45 uur arriveerden de hulpdiensten. Zij troffen het levenloze lichaam van Kelly aan. Ondanks reanimatiepogingen door het MUG-team kon haar leven niet meer worden gered.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen