BELGA/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA/Photo News

Niels Albert ziet dat kloof met ‘Grote Drie’ niet verkleind is: “Sweeck is nergens, Vanthourenhout heb ik enkel op het EK gezien”

Elk hebben ze hun cross gewonnen, aan het eind van de week mogen Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Tom Pidcock het ook tegen elkaar opnemen. Het moment waar ook onze analist Niels Albert naar heeft uitgekeken, al heeft hij een bedenking voor de rest. “Misschien hebben ze wat progressie gemaakt, maar de kloof met de Grote Drie hebben ze niet kleiner gemaakt.”

14 reacties

  • Dirk Van Den Bossche

    4 maanden geleden
    En als er nu in Tabor eens veel sneeuw ligt? Gun het Nieuwenhuis , alleen maar om de trui een gans seizoen te zien.
  • Hilde Minsen

    4 maanden geleden
    Goede ingesteldheid Tom!
  • hugo van der speeten

    4 maanden geleden
    Af en toe een cross rijden tegenover elke cross rijden en willen winnen dat kost krachten en men kan niet het ganse seizoen in topvorm zijn.
  • Jan Vermeulen

    4 maanden geleden
    Is dan ook niet meer dan logisch. VDP WVA en Pidcock rijden grote rondes op worldtour niveau en klassiekers van 260km. Iserbyt en MVthourn rijden kermiskoersen in de zomer. Logisch dat hun motor te klein is. Dringend bij Pauwels wat grotere wedstrijden mee rijden. Alhoewel Iserbyt en Michael gaan ook binnen zijn na hun carriere . Daar draait het toch om bij een beroepsrenner/crosser.
  • Johan hendrickx

    4 maanden geleden
    Zelfs Haar en Nieuwenhuis zijn al beter dan de subtop in Vlaanderen. Spijtige vaststelling..