Thibaut Courtois.
Volledig scherm
Thibaut Courtois. © Photo News

“Hij ging alles tegen de pers zeggen”: Courtois, die past voor het EK, vernietigend voor bondscoach Tedesco

Thibaut Courtois (31) past voor het Europees Kampioenschap in Duitsland komende zomer. Dat bevestigt hij nu ook eindelijk zelf aan Sporza. “Want ik kan nooit 100% klaar zijn.” Meteen heeft bondscoach Domenico Tedesco de duidelijkheid die hij wou. Onder zijn bewind zien we Courtois wellicht niet meer terug bij de Rode Duivels . “Hij heeft een aanval gelanceerd naar mij”, vindt de doelman.

205 reacties

  • Moh Etisak

    4 maanden geleden
    Wat heeft Tedesco verkeerd gedaan ? Hij spreekt met respect over Thibaut. Omgekeerd? Het is een fantastische keeper, maar voetbal is een team sport
  • Ben Detrez

    4 maanden geleden
    Wat mij hier vooral opgevallen is dat niemand van zijn ploegmaats het voor hem opneemt. Is dus toch een teken dat hij niet zo goed in de ploeg ligt. Nu ja dat heeft hij natuurlijk vooral aan zichzelf te danken. Men laat zijn ploeg niet in de steek en men gedraagt zich niet als een klein kind.
  • Guy Moreels

    4 maanden geleden
    Geef mij Casteels maar. Nuchter, geen dikke nek en…even goed !
  • jan marynissen

    4 maanden geleden
    Tot nooit meer !
  • Eve Schelfout

    4 maanden geleden
    Is de beste keeper ter wereld maar zeker ook de arrogantste. Hebben keepers genoeg in België. Selecteer deze niet meer en ga gewoon verder .De tijd van evt iets te winnen is voorbij, laat hem maar in zijn waarde eigen soep koken.