Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Dat kwaaltje, die kinesiotape op zijn privéjet... Vreemd dat Courtois daar met geen woord meer over repte”

Geen donderslag bij heldere hemel, wel de kroniek van een aangekondigd forfait. Zo verwoordt onze chef voetbal Niels Poissonnier het afhaken van Thibaut Courtois voor het EK - bikkelhard is de doelman voor bondscoach Tedesco. Al stelt onze chef voetbal zich ook vragen: “Hoezo heeft het niets met de kapiteinsband te zien? Het was net dé reden waarom Courtois in z’n eer gekrenkt was.”

23 reacties

  • Rik Steurbaut

    4 maanden geleden
    And en beter. Hoofdstuk afgesloten. Waarom hier nog veel woorden aan vuil maken. Courtois pikt het niet dat hij minder inspraak heft dan onder Martinez en verkiest thuis te blijven. Het zij zo. Andere spelers die niet meer opgeroepen zijn en gedurende jaren het mooie weer hielpen maken bij de Rode Duivels aanvaarden hun lot. Hier heeft Courtois zelf zijn lot bepaald. Dus laat hem in Madrid en verspil er geen woorden meer aan. Zijn ego is nog groter dan zijn klasse.....
  • Saeri Wilan

    4 maanden geleden
    Tedesco buiten. Liever gisteren dan vandaag. In 1/8 finales keren ze terug naar huis. De overige doelmannen zijn goed, maar komen niet aan de enkels van courtois. Heb courtois en zijn kinderen in 2019 ontmoet in het hotel waar we op vakantie waren. Een zeer nuchtere en vriendelijke gast. Maar het is triestig gesteld met de Belgische bevolking om direct iemand te veroordelen en met de grond gelijk te maken. En eigenlijk alles maar uit de media op te pikken.
  • JOS BRAEKERS

    4 maanden geleden
    Thibaut heeft een palmares van hier tot tokio en Tedesco?
  • Sonja De Grave

    4 maanden geleden
    Waarom nog woorden en bomen verspillen aan deze egotripper. Laat hem gaarstoven in Madrid, de RD hebben hem niet nodig, goeie keepers genoeg. En wie zegt er dat hij na deze blessure nog even goed gaat worden als voorheen. Dat zou wel eens heel erg kunnen tegenvallen.
  • Freddy Van Opstal

    4 maanden geleden
    Courtois is de beste keeper zonder twijfel, maar heeft een ego van hier tot in Tokio....