VIDEO. Opmerkelijke taferelen: Inter-legende Javier Zanetti wordt geweigerd bij Champions League-loting

Je zou toch denken dat zowat iedereen bij de UEFA Javier Zanetti (50) kent. Wel, verkeerd gedacht, zo bleek dinsdagmiddag bij de Champions League-loting in het Zwitserse Nyon. De Argentijnse legende van Inter, tevens vicepresident van de club, was zijn toegangspas vergeten en werd door de security tegengehouden. Pas na lang aandringen mocht Zanetti de zaal binnen.

Quinten Torfs

Uiteindelijk mocht de vicepresident van Inter, zonder pasje, doorlopen, maar dat was niet zonder de nodige moeite. De bewakingsagent herkende de voormalig kapitein van de Nerazzurri niet en was niet van plan om Zanetti door te laten. Maar de aanhouder won, en dus zag de Argentijn hoe zijn club Atletico Madrid lootte in de achtste finales van het kampioenenbal. Dat duel wordt een weerzien tussen Zanetti en Atletico-coach Diego Simeone. “Ik ken Simeone erg goed, we waren ploeggenoten, vrienden”, zei Zanetti achteraf. “Het zullen twee geweldige wedstrijden worden.”

De beelden:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer