Pijnlijke penaltymisser van Amadou Onana.
Volledig scherm
Pijnlijke penaltymisser van Amadou Onana. © rv / Photo News

KIJK. Amadou Onana beleeft pijnlijke avond met vreemde penaltymisser die Everton bekerexit kost

Amadou Onana won gisteravond in de Engelse League Cup geen zieltjes onder de Everton-fans. De Rode Duivel had bij 4-3 in de penaltyreeks de kans om Everton in de halve finale te trappen, maar pakte uit met een vreemde maar vooral pijnlijke misser.

5 reacties

  • Thomas Vandevelde

    5 maanden geleden
    Een penalty moet altijd hard in de hoek, liefst iets boven de grond. Maar lukt het om een penalty rechtdoor te trappen of een vrijtrap onder de muur (ronaldinho) en wel te scoren, dan ben je een held. Of zoals René Higuita, ex keeper van Colombia een bal te stoppen als een schorpioen, dan ben je een legende. Onana blijft een top speler en zal zeker piekeren over deze gemiste penalty. Falen is geen ramp als je leert uit je fouten en ze niet heraalt
  • Joeri Devinck

    5 maanden geleden
    Echt belachelijk getrapt..hij moest zich diep schamen..Onana, goede speler, maar niet de verstandigste op een voetbalplein!!
  • Richard Stevens

    5 maanden geleden
    De fanbase van Everton kan er alleszins niet mee lachen. Een goede reeks of niet, die mannen zijn momenteel razend.
  • Piet Corneel

    5 maanden geleden
    Kerel denkt ook dat hij een wereldster is!!!
  • Daniel Van Meerbeek

    5 maanden geleden
    Hij moest beschaamd zijn. Zijne nek wordt te dik en hij denkt misschien dat hij kan doen zoals Messi of Ronaldo. Als ik trainer was zou hij de winstpremie van zijn medespelers mogen betalen.