Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir / Photo News

Michel Wuyts in gesprek met jarige Rik Van Looy (90): “Het is jammer dat Van Aert in de verkeerde ploeg rijdt”

90 jaar. In zíjn Herentals barst vandaag een uitbundig volksfeest los. Dat wordt genieten voor ‘Keizer’ Rik Van Looy. Afgelopen weekend klonken we zelf met en op het kranige feestvarken en trakteerden we hem samen met huiscolumnist en bewonderaar Michel Wuyts op een culinair voorsmaakje, gekruid met delicieuze anekdotes. “Wat een fenomenaal langetermijngeheugen heb je toch, Rik!” “Ach, ik heb niks anders te doen, jom.”

22 reacties

  • Hugo DE MULDER

    5 maanden geleden
    Dikke proficiat Rik Van Looy. Ik herinner mij nog heel goed als jonge gast dat mijn wijlen vader een echte supporter was van u. Zo erg zelfs dat hij op het moment dat Eddy Merckx begon succes te krijgen, dit maar moeilijk kon aanvaarden.
  • Alex Van Meirvenne

    5 maanden geleden
    Dikke proficiat Rik, vanwege een grote (en oude) fan! :)
  • romain baerts

    5 maanden geleden
    Hartelijk gefeliciteerd aan onze Kampioen. Hopelijk nog vele mooie jaren in goede gezondheid vanwege één van de nog levende fans. Het gaat je goed Rik.
  • Jan Rottiers

    5 maanden geleden
    Merckx heeft nooit iemand willen bekoren hoor ! Hij wou winnen. En dat deed hij meer dan wie ooit! De grootste aller tijden. Proficiat Rik met je verjaardag. Ook jij kon mij bekoren zonder dat je dat wou.
  • carine maerten

    5 maanden geleden
    gelukkige verjaardag rik vergeet je verjaardag nooit ik verjaar vandaag ook word 63 mijn man was grote fan van je geniet van je dagxxx