© rr

Onderwijs

Geen plek om rustig te blokken? Pelt biedt 60 studeerplekken aan

Pelt -

Studenten die in Pelt een rustige plek zoeken om te blokken, kunnen van zaterdag 23 december tot en met vrijdag 2 februari terecht in drie studieruimtes. Dagelijks zijn er zo 60 studieplekken ter beschikking.

Geert Van Baelen

Studenten die thuis niet over een stille werk- en studeerplek beschikken, kunnen van zaterdag 23 december tot en met vrijdag 2 februari elke dag komen blokken op verschillende locaties kort bij huis.

Het gaat om De Vliering in het Oud Dommelhof (Neerpelt), den Drossaerd (Lindelhoeven) en OC Sint-Hubertus (Sint-Huibrechts-Lille). Binnen deze periode kunnen studenten elke dag - van maandag tot zondag - inchecken in de studieruimte naar keuze van 9 tot 20 uur.

“Reserveren is niet nodig. De jeugddienst vraagt wel aan bezoekers om zichzelf in te checken via de QR-codes die aan de deuren van de ruimtes te vinden zijn”, deelt de gemeente mee. Over de drie locaties verspreid kan de gemeente in totaal ruim 60 studieplekken tegelijk aanbieden. Meer zelfs, want in de Peltse bibliotheken kunnen studenten tijdens de openingsuren beperkt gebruikmaken van een studieruimte.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer