Staatssecretaris voor Digitalisering Mathieu Michel (MR) stelde MyGov voor, de nieuwe digitale portefeuille voor de smartphone die de overheid volgend jaar lanceert.
Volledig scherm
PREMIUM
Staatssecretaris voor Digitalisering Mathieu Michel (MR) stelde MyGov voor, de nieuwe digitale portefeuille voor de smartphone die de overheid volgend jaar lanceert. © FOD BOSA / Belga

Nieuwe app MyGov moet jouw digitale portefeuille worden: dit zal je er allemaal mee kunnen doen

Alle administratieve rompslomp in je broekzak: MyGov, een gloednieuwe app van de overheid, moet jouw digitale portefeuille worden waarin je identiteitskaart, rijbewijs, diploma’s, bankgegevens en tal van andere documenten gebundeld zitten. Daarnaast maakt de app zo goed als alle loketbezoeken overbodig. Wij overlopen wat je allemaal met MyGov zal kunnen doen.

100 reacties

  • Luc Bogaert

    4 maanden geleden
    Ik maak al meer dan 60 jaar gebruik van de app "MyVerstand" en tot hier toe ben ik daar 100% tevreden over.
  • Alain Declercq

    4 maanden geleden
    Als je per ongeluk jou nummer van ItsMe hebt laten zien aan iemand dan zal die aan al jou gegevens kunnen komen... Bijvoorbeeld een getrouwd koppel in echtscheiding... Ik kan alleen maar zeggen, pas op wat je zo allemaal op je GSM zet, want een keer niet goed opgelet, iemand anders die jou nummer (per ongeluk) gezien heeft, en je kunt dik in de problemen komen te zitten... In dit artikel schijven ze dat je jou eID nodig hebt, hoe ga je met een telefoon een eID inlezen???
  • Silvio Vanderspeeten

    4 maanden geleden
    Eerlijk ik heb er geen vertrouwen in en als de server gehackt wordt kunnen de hackers alles vinden op een plaats.
  • Ronny Cypers

    4 maanden geleden
    Patrick van den bemt, je hebt waarschijnlijk wel gelijk dat mijn informatie op diverse servers staan maar als ik die app zou gebruiken is het op 1 plaats. dat maakt voor mij een groot verschil. maar zoals ik al eerder schreef, iedereen doet wat hij wilt maar ik doe het niet.!
  • Jean Paul Vanderveken

    4 maanden geleden
    Los eerst het probleem van al die valse mails van ebook en itsmy op, zodat we echt bescherm zijn.