Domenicali en Schumacher.
Volledig scherm
Domenicali en Schumacher. © Photo News / EPA

“Dit wens ik zelfs ergste vijand niet toe”: F1-baas geeft zijn kijk op toestand Schumacher en waagt zich aan vergelijking met Verstappen

Op 29 december is het tien jaar geleden dat Michael Schumacher een ernstig ski-ongeval had in het Franse Meribel. Nu die dag met rasse schreden nadert, is de gezondheidstoestand van ‘Schumi’ dezer dagen een ‘hot topic’. Ook F1-baas Stefano Domenicali liet enkele uitspraken over de zevenvoudige wereldkampioen optekenen.

6 reacties

  • Guido Parker

    4 maanden geleden
    Mooi, kunnen we dit nu afsluiten? De fans kunnen hem herinneren als de piloot achter het stuur van zijn bolide en niet als zieke man. Nog 10 jaar dezelfde update is niet nodig.
  • Pascal Krysztofiak

    4 maanden geleden
    over respect gesproken naar de fans toe. Het is respectloos om geen rekening te houden met de wil van de naaste familie/gezin van schumacher.
  • Jan Jansen

    4 maanden geleden
    Volkomen terechte vergelijking tussen Max en Schumi! Beiden hadden ook goede wagens, beiden echter ook in dezelfde wagens veel beter dan hun teamgenoten! Volgens de echte kenners wordt Max dus ook op zelfde hoogte geplaatst als Schumi en Senna!
  • Erik Weyn

    4 maanden geleden
    waarom deze geheimhouding over de toestand van Schumacher? Het is erg wat hem overkwam, maar moet dit verdoezeld worden? Persoonlijk vind ik dit een schande naar zijn vele supporters toe, die graag zouden weten hoe het nu werkelijk gaat met hun legendarische idool!
  • Frederik Tielens

    4 maanden geleden
    De superioriteit van de wagen van verstappen is wel fenomenaal groter dan die waar Schumacher het mee moest doen. Wie rijdt is huidig echt wel ondergeschikt aan met welke wagen hij rijdt. Hopelijk volgend jaar wat beter van de andere constructeurs. Zodat we races kunnen zien en weer kunnen genieten.