Het is geleden van 2019 dat Drake nog ons land bezocht.© WireImage

Drake droomt luidop van Europese concerten in 2024: is ook ons land erbij?

Het is nog niet officieel bevestigd, maar de intentie is duidelijk uitgesproken. Rapper Drake wil in 2024 een grote Europese tournee doen.

Dat heeft de Canadees verklaard tijdens een online interview. Het is alweer geleden van 2019 dat Drake nog doorheen Europa reisde en ons land bezocht. Daarna ging de wereld in lockdown door de pandemie. Aanvankelijk klonk het dat hij het komende jaar wat gas wil terugnemen, maar daarvan komt dus maar weinig in huis. De rapper gaf nog geen precieze details over zijn toekomstplannen, maar noemde wel al enkele landen die hij graag voor het eerst wil aandoen. Albanië en Italië staan met stip genoteerd.

Drake (37) had in 2019 plannen om twee keer in het Antwerpse Sportpaleis op te treden, maar uiteindelijk ging er toen slechts één show door. Of België volgend jaar weer op de kalender zal staan, blijft nog een geheim.

Twee maanden geleden verscheen For all the dogs, zijn achtste studioplaat. Het nieuwe jaar dient zich sowieso druk aan. Want Drake organiseert met rapper J. Cole de It’s a blur-tournee in de Verenigde Staten. Hou dus best de socials van Drake in de gaten voor meer updates. (tove)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer