Ga naar de inhoud

Huisgenoot van doelpuntenmaker tegen Ajax verdient plots 11.000 euro aan goal: "Gaan leuke vakantie tegemoet"

 do 21 december 2023 21:50

Plots is zijn huisgenoot 11.000 euro rijker. Een droomavond in de KNVB Beker voor Tim Pieters zal nog lang gevierd worden onder de studenten. De huisgenoot van de 22-jarige spits van Hercules zette 15 euro in op dat Pieters zou scoren tegen Ajax. Dat lukte, tot ieders verrassing, in de spectaculaire zege.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

"Ik weet dat er een paar jongens wat ingezet hebben, dus ik ben benieuwd wat eruit zal komen", lacht Tim Pieters zijn tanden bloot.

 

De jonge spits van Hercules scoorde 2 keer tegen het grote Ajax en bezorgde zo niet alleen zijn club en de fans, maar ook zijn huisgenoten een onvergetelijke avond. Die leverde zomaar meer dan 11.000 euro op.

 

"Mijn gsm is ontploft, dus ik kan het nog niet checken", schudt hij zijn hoofd wanneer hij het nieuws hoort. Maar we gaan een mooie vakantie tegemoet!"

 

Het wordt duidelijk een bekerfeestje dat nog lang zal nazinderen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Opgelet: het gewonnen bedrag door de huisgenoot van Pieters is een zeldzaamheid bij sportweddenschappen. Zet steeds in met mate en enkel wat je kan missen.

Gerelateerd: