© FilmMagic

Acteur Vin Diesel beschuldigd van seksueel wangedrag tijdens ‘Fast Five’ in 2010

Vin Diesel (56) wordt door een voormalige assistente genaamd Asta Jonasson beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat meldt Vanity Fair donderdag.

Bron: BELGA

Volgens de vrouw vonden de feiten in 2010 plaats, toen zij voor de Amerikaanse acteur en regisseur werkte tijdens de opnames voor de film Fast Five (2011) in Atlanta.

De aanklacht is donderdag ingediend in Los Angeles. The Fast and the Furious-acteur zou de vrouw destijds hebben meegenomen naar zijn hotelsuite en haar op het bed hebben geduwd. Ze zou hem hebben geprobeerd tegen te houden, is in de aanklacht te lezen, en vervolgens naar de deur zijn gelopen. Daarop zou hij haar borsten hebben betast. Ook zou Vin Diesel hebben geprobeerd haar onderbroek naar beneden te trekken, waarna de vrouw naar de badkamer vluchtte. Daar zou hij haar hebben gedwongen zijn penis aan te raken en voor haar ogen hebben gemasturbeerd. “Mevrouw Jonasson was niet in staat om te ontsnappen en sloot haar ogen, bang om Vin Diesel boos te maken door hem verder af te wijzen”, luidt de aanklacht.

LEES OOK. Elfde ‘Fast & Furious’-deel in april 2025 te zien, inclusief Dwayne ‘the Rock’ Johnson die terugkeert na conflict met Vin Diesel

De vrouw zou uren na het incident ontslagen zijn. In het stuk wordt gesproken van een onrechtmatige beëindiging. “Het was haar duidelijk dat ze ontslagen werd omdat ze niet langer van nut was”, luidt de aanklacht. “Mevrouw Jonasson voelde zich een stuk afval dat weggegooid werd.”

Vertegenwoordigers van de acteur en zijn productiebedrijf hebben nog niet gereageerd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER