© Instagram Véronique Leysen

Véronique Leysen deelt met trots borstvoedingsfoto op Instagram

Véronique Leysen (31) heeft op Instagram een foto gedeeld waarop ze te zien is terwijl ze borstvoeding aan het geven is aan haar zoontje Otto. Dat doet ze open en bloot en daar heeft ze een goede reden voor. Ze is simpelweg heel trots dat ze dat kan. "Het is een van de mooiste dingen in de natuur", klinkt het.

flb

Op 7 januari beviel Véronique Leysen van zoontje Otto. Papa Thomas Vanderveken (36) en de kersverse mama waren in de wolken met de komst van hun eerste baby en het lijkt er niet op dat ze ondertussen van hun roze wolk zijn gedonderd. En ook van borstvoeding blijkt Véronique een fan te zijn. Om dat kracht bij te zetten, deelde ze op Instagram een foto van zichzelf met de kleine Otto aan haar borst. Ze wil daarmee het statement maken dat het geven van borstvoeding iets geweldigs is.

"Borstvoeding geven is een prachtig ding, een van de mooiste dingen die in de natuur bestaat. Denk maar aan het feit dat een vrouw letterlijk haar baby te eten kan geven met haar lichaam!", vertelt ze. "In mijn ogen is dit iets goddelijk. Te weten dat mijn lichaam niet enkel een levend wezen kan creëren en op de wereld kan zetten, maar dat het werkelijk ook de baby kan voeden met melk uit mijn eigen borsten, brengt me telkens opnieuw in een staat van vervoering. Het is een eer om een vrouw te zijn."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer