© Angelina County Jail

Lerares (38) opgepakt nadat ze trio had met middelbare scholieren

Een Texaanse lerares is opgepakt nadat ze seksuele betrekkingen heeft gehad met vier middelbare scholieren. In totaal maakte ze vier slachtoffers. Met twee van hen had ze een trio, dat melden lokale autoriteiten aan CBS.

adm

De politie begon op 20 april een onderzoek naar Heather Lee Robertson, lokale agenten openden het onderzoek na geruchten van ongepaste contacten. Eén van haar slachtoffers verklaarde aan de politie dat ze contact met hem opzocht via Snapchat. De twee wisselden een tijdje pikante berichten uit, tot de lerares de jongen uitgenodigde om naar haar appartement te komen. Hij antwoordde toen dat hij met een vriend was, daarop nodigde ze hen beiden uit.

Vervolgens hebben de drie een tijdje gepraat in de living, kort daarna leidde ze de twee jongens naar haar slaapkamer. Daar had ze seks met hen beiden.

Nog twee slachtoffers

De jongens waren niet enige minderjarigen met wie de leerkracht in de koffer dook. Volgens de twee scholieren waren er nog twee anderen met wie ze geregeld seks had. Na ondervraging gaven de betrokken jongens al snel de ongepaste contacten toe. Aan de politie legden ze uit hoe ze ’s nachts uit het ouderlijk huis slopen om opgepikt te worden door Robertson. Zij nam de jongens dan mee naar haar appartement om seks met ze te hebben.

Aan de politie verklaarde de vrouw zicht niet al te veel te herinneren van de ontmoetingen omdat ze kampt met een zware alcoholverslaving. Als ze veroordeeld wordt riskeert ze tot twintig jaar celstraf.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer