De problemen bij De Lijn zijn ook in 2024 nog niet van de baan.
Volledig scherm
De problemen bij De Lijn zijn ook in 2024 nog niet van de baan. © Photo News

De Lijn schrapt ook volgend jaar ritten wegens personeelstekorten

De Lijn zal ook na Nieuwjaar nog ritten structureel uit de dienstregeling moeten schrappen wegens personeelstekorten. Het gaat om ritten in de regio’s Antwerpen, Leuven en Mechelen, zo meldt de vervoersmaatschappij.

11 reacties

  • francine de vriendt

    4 maanden geleden
    Wat met oudere niet mobile personen die hun haltes niet meer kunnen nemen en op openbaar vervoer moeten rekenen hoe werkt flex vervoer dan met abonnement of dergelijke ? Ook zijn er nog die niet in staat zijn met internet systeem te kunnen werken ?
  • Gino Denil

    4 maanden geleden
    Misschien kan De Lijn parkings inrichten aan de nog bestaande bushaltes. Dan kan men er toch al naar toe met de wagen. Zoals aan onze treinstations. Betaalparkings natuurlijk. Want gratis is enkel voor de bedrijven die subsidies krijgen.
  • Gaston Batsleer

    4 maanden geleden
    Vanaf 6 jan in weekend voor een afstand van 15km tussen mijn woonplaats en landelijke gemeenten geen bus meer. Trek uw plan reiziger. Vroeger om 2h een bus. Duur rit : 20m. Minister Peeters zal binnen 6 maand triomfantelijk zeggen: bussen rijden meer op tijd. Niet moeilijk, er zijn enkel nog lijnen tussen hoofdsteden die amper haltes aandoen.
  • Gerard Braeckmans

    4 maanden geleden
    Er rijden veel bussen met 'geen dienst' op als bestemming.
  • Kurt Vanhaverbeke

    4 maanden geleden
    Mijn bushalte is geschrapt. Ik ben invalide 😔