© Pro Shots/Sipa USA

Amateurvoetballer krijgt bizarre berichtjes na bekerstunt tegen Ajax: “Mensen willen kinderen met me, ze willen trouwen...”

De bekerstunt van vierdeklasser Hercules tegen Ajax (3-2) blijft nazinderen. Daags na de wedstrijd kwamen de trainer en de sterspeler van Hercules met een opvallend verhaal.

Jonas Withouck

Tim Pieters beleefde donderdag de avond van z’n leven. De 22-jarige student scoorde twee keer, waaronder één prachtgoal, en schonk zo z’n ploeg de overwinning. Meteen na de wedstrijd verraste Pieters al met een verhaal van huisgenoten die geld op hem hadden ingezet.

Daags na de wedstrijd kwam hij met nog een ander verhaal. “Heel Europa stond in rep en roer”, vertelde Pieters bij VoetbalPrimeur. “Mijn Instagram-volgers zijn meer dan verdubbeld. Ik had er iets meer dan 2.000, nu zijn het er ongeveer 4.500. Ik heb behoorlijk veel berichtjes gekregen ook. Er willen mensen kinderen, ze willen met me trouwen… vooral in Rotterdam vinden ze me een legende. Ik heb er nog niet op geantwoord, maar ik ga effe kijke wat het voor me kan brengen. (lacht)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Coach kreeg geen felicitaties

De coach van Hercules, René van der Kooij, kwam met een iets minder leuk verhaal. Hij kreeg namelijk geen felicitaties van de mensen van Ajax. “Een grote club moet op z’n minst de hoofdtrainer één handje hebben gegeven”, aldus Van der Kooij. “Ik heb geen handje gehad, van niemand. Dat vind ik gek. Misschien is dat in het betaald voetbal normaal, maar bij ons is dat niet normaal.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer