Acteur Reuben D.B. mag gevangenis verlaten met enkelband

Acteur Reuben D.B. mag gevangenis verlaten met enkelband

De Antwerpse kamer van inbeschuldigingstelling (KI) heeft vrijdag beslist dat acteur Reuben D.B. (34) verder aangehouden blijft, maar dat hij de gevangenis wel mag verlaten met een enkelband. Dat werd vernomen bij zijn advocate Issabel De Fré.

lto
Bron: BELGA

Begin augustus werd bij politiezone Antwerpen aangifte gedaan over het delen van beelden van seksueel misbruik van minderjarigen. Er volgde een gerechtelijk onderzoek en op 14 augustus werd R.D.B. aangehouden voor het bezit en het verspreiden van beelden van kindermisbruik.

Later werden nog vier mannen opgepakt. Twee van hen - ex-radiopresentator Sven Pichal (44) en B.D. (35) - werden eveneens aangehouden voor dezelfde tenlastelegging. De twee anderen worden enkel verdacht van bezit en werden vrijgelaten (onder voorwaarden).

LEES OOK. Xavier Taveirne volgt Sven Pichal op: “Ik had geen contact met hem, maar via via hoorde ik dat hij blij is dat ik het overneem”

Sven Pichal en B.D. mochten vorige maand de gevangenis al verlaten met een enkelband. De raadkamer besliste twee weken geleden dat Reuben D.B. nog zeker twee maanden in de gevangenis moest blijven. De acteur ging in beroep en de KI besliste vrijdag dat ook hij nu onder elektronisch toezicht komt te staan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen