‘Thuis’ gaat kerst in met een cliffhanger van formaat: is dit het einde van een populair personage?

Drama in ‘Thuis’, en dat vlak voor de kerst- en eindejaarsperiode. Want plots ligt daar Frank Bomans bewusteloos op de grond.

Het rommelde al even tussen Simonne (Marleen Merckx) en advocaat Tom De Decker (Wim Stevens) in Thuis. Door het proces van Marianne (Leah Thys) leeft Tom al een tijdje met heel wat stress. Waardoor zijn secretaresse het geregeld moet ontgelden met de ene brute opmerking na de andere. Maar het staat in steen gebeiteld: wie aan zijn ‘suske’ Simonneke komt, krijgt vroeg of laat te maken met Frank Bomans (Pol Goossen). Samen met Eddy (Daan Hugaert) besluit hij Tom eigenhandig een lesje te gaan leren.

Net wanneer Tom zijn excuses wou aanbieden voor zijn gedrag, en alles koek en ei leek, gaat het mis. Frank en Eddy wilden hem zijn vet geven, maar die laatste moest daar niets van weten en drukte op het gaspedaal van zijn auto. Recht tegen Frank aan. Het gevolg: Frank Bomans lag bewusteloos op de grond.

Wat voor gevolgen heeft deze mogelijk opzettelijke aanrijding voor de familieband van de Bomansen? Want kleine Robin is de zoon van Tom, maar ook de kleinzoon van Frank. Welke kant zal hij kiezen? En komt Frank er weer door? Dat zal volgende week moeten blijken. (eadp)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer