Onze HLN-cheffen Piet Huysentruyt, Jelle Beeckman en Sandra Bekkari laten al jouw kookstress uit de keuken verdwijnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze HLN-cheffen Piet Huysentruyt, Jelle Beeckman en Sandra Bekkari laten al jouw kookstress uit de keuken verdwijnen. © Shutterstock / Sokor Space / Foodphoto / Lisa Valcke

Taai wild, droge kalkoen of geschifte saus? Onze HLN-chefs Piet, Sandra en Jelle redden jouw feestmenu

Van de juiste oventemperatuur voor de kalkoen, tips om wild echt lekker klaar te maken, te natte gratin of chocomousse met brokjes: jullie kookproblemen stroomden de voorbije dagen binnen. Onze HLN-cheffen Piet Huysentruyt, Jelle Beeckman en Sandra Bekkari gaan ermee aan de slag en laten al jouw kookstress instant uit de keuken verdwijnen. “Dit vlees geeft een heerlijke wildsmaak aan je stoofpotje.”