PMC

Amerikaanse acteur Charlie Sheen thuis aangevallen door buurvrouw

De Amerikaanse acteur Charlie Sheen, bekend van de sitcom “Two and a half men”, is eerder deze week aangevallen in zijn woning in Malibu. Zijn buurvrouw werd opgepakt.

De aanval gebeurde afgelopen woensdagmiddag. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, troffen ze de acteur in een gescheurd T-shirt aan, samen met zijn buurvrouw. Zij was volgens de politie in het bezit van "een dodelijk wapen". Over welk wapen het gaat, is niet duidelijk.

De 58-jarige acteur werd ter plekke verzorgd en moest niet naar het ziekenhuis. Volgens entertainmentwebsite TMZ probeerde de buurvrouw hem te wurgen.

Ook over het motief voor de aanval is niets bekend. De vrouw werd opgepakt voor inbraak en geweldpleging en moet volgende week vrijdag voor de rechter verschijnen. Volgens de krant Los Angeles Times werd ze eerder dit jaar al beschuldigd van het mishandelen van ouderen.

Drugs en seks

Charlie Sheen is naast films als "Platoon", "Wall street" en "Hot shots" vooral bekend als de losbandige vrijgezel Charlie Harper uit de sitcom "Two and a half men". In 2011 werd hij door het productieteam van de televisieserie ontslagen na klachten over zijn gedrag op en buiten de set. De acteur was jarenlang verslaafd aan drugs en seks.

Meest gelezen