© AFP

Roemeense rechter wijst verzoek Andrew Tate om moeder te bezoeken na hartaanval af

Andrew en Tristan Tate hebben geen toestemming van de Roemeense rechter gekregen om hun moeder in het Verenigde Koninkrijk te bezoeken. De broers willen naar hun moeder toe die onlangs een hartaanval kreeg, maar omdat ze beiden worden verdacht van verkrachting en mensenhandel mogen ze het Oost-Europese land niet verlaten.

De hoorzitting vond achter gesloten deuren plaats en op X uit Andrew zijn onvrede over de beslissing: “De Roemeense staat heeft besloten dat ze met Kerstmis alleen moet zijn, als ze nog in leven is.” Zijn woordvoerder vult aan: “De uitspraak van de rechtbank heeft ons ontmoedigd achtergelaten.”

Hoewel de broers vrij zijn om zich binnen Roemenië te verplaatsen na een periode van huisarrest, is internationaal reizen verboden. Na hun arrestatie in december 2022 zaten ze tot maart in de gevangenis, totdat ze huisarrest kregen. “Ik ben de beroemdste man ter wereld en kan me niet bewegen zonder omringd te zijn door mensen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer