Wouter Vrancken en onze huisref Tim Pots.
Volledig scherm
Wouter Vrancken en onze huisref Tim Pots. © Photo News / VTM

“Geen andere mogelijkheid”: onze huisref Tim Pots legt uit waarom hij verwacht dat match effectief herspeeld zal worden

Moet Anderlecht - RC Genk herspeeld worden? RC Genk diende alleszins een klacht in, nadat het Professional Referee Department snel na de match al toegaf dat de penalty van Genk opnieuw had moeten worden getrapt. Onze huisref Tim Pots: “Er is geen andere optie dan herspelen”.

113 reacties

  • Nicolas Van Hoecke

    4 maanden geleden
    Als de bal niet binnen gaat is het een indirecte vrije trap voor rsca. Penalty wordt alleen hernomen als de bal is binnen gegaan.
  • Marc Lambelin

    4 maanden geleden
    stop met blèten.. Accepteer de beslissingen.. Elk protest met 5 matchen schorsen.. speler of bank of bestuur.. waar gaan we naartoe? een beetje respect mag wel.
  • Bruno Verschueren

    4 maanden geleden
    Als je de wedstrijd zag, werd het duidelijk dat Anderlecht moest winnen. Het negatieve imago van Vrancken helpt natuurlijk niet; altijd zagen en verbaal agressief zijn, zorgt ervoor dat scheids sneller tegenwerkt. Toch straf dat directie van Anderlecht muisstil blijft. Zou groots zijn als zij nu correct zouden reageren in pers en zouden durven zeggen dat Genk inderdaad benadeeld werd. Van een Antwerpsupporter die van mooi voetbal en strijd houdt.
  • Gunther En Bianca Arnols-nulens

    4 maanden geleden
    Genk krijgt 90 minuten net zoals alle andere ploegen om te scoren.gaan die nu echt belachelijk doen om 1 fase.dat ze dan ook maar alle wedstrijden herstellen waar zij voordeel uit de VAR hebben gehaald!
  • Lorenzo De Smedt

    4 maanden geleden
    is deze fase nu echt wedstrijd bepalend? Genk komt op voorsprong later en geeft het dan nog weg. die fase veranderd hier niks aan. stoppen met zielig doen, nederlaag pakken en door naar de volgende match he jongens!!