© BELGA

VOETBALCHALLENGER PRO LEAGUE

KV Oostende ziet licht in de duisternis: “Met hernieuwde kracht, hoop en enthousiasme in het nieuwe jaar”

OOSTENDE -

In een kerstboodschap kondigt Benjamin Ehresmann, ceo van het gekwelde KV Oostende, aan dat het beroep tegen de uitzonderlijke puntenvermindering al geregistreerd is. Hij bekijkt het nieuwe kalenderjaar hoopvol. Zijn kerstboodschap is de ruimste verklaring die hij de voorbije maanden al deed.

Peter Rossel

Enkele uren voor Kerstmis publiceerde Benjamin Ehresmann, ceo van KV Oostende, een kerstboodschap op de website van KV Oostende. De tekst is vooal gericht aan de KVO-community en daarmee bedoelt hij de “fans, sponsors, langetermijnpartners en de stad Oostende”. “Nu het jaar ten einde loopt, denken we na over de moeilijke trip die we samen al hebben afgelegd en de weg die nog voor ons ligt. Nogmaals, jullie standvastige steun en kracht voor de hele KVO-familie is bijzonder belangrijk in een tijd waarin onze veerkracht en eenheid op de proef worden gesteld”, schrijft Benjalin Ehresmann. “Hoe moeilijker het wordt, hoe meer we verenigd moeten blijven.”

Geloof

Ehresmann zegt aan de trouwe fans hun “vurige gejuich en eeuwige loyaliteit, dichtbij en ver weg”, te voelen “tot in onze ziel”. “Het heeft onze vastberadenheid en geest versterkt, zowel op het veld als daarbuiten. Jullie geloof is de belangrijkste overwinning die we kunnen behalen, vooral in deze tijden.”

Aan “onze gewaardeerde sponsors, onze langetermijnpartners en de stad Oostende”, meldt Ehresmann “dat hun niet aflatende inzet en geloof in onze visie ons niet alleen op de been heeft gehouden, maar ons ook in de moeilijkste tijden vooruit gestuwd heeft”. Hij noemt de partnerships van onschatbare waarde en hij drukt een grote dankbaarheid voor “die voortdurende steun” uit.

Daarom belooft Benjamin Ehresmann er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat KVO “zo snel mogelijk betere, succesvollere en consistentere tijden” tegemoet kan gaan. “Concreet betekent dit dat we blijven werken aan een succesvolle overname van de club, dat we de complexe dossiers uit het verleden oplossen en dat we op korte termijn alle noodzakelijke betalingen doen zodat onze puntenvermindering wordt opgeheven. Ons beroep is al geregistreerd, nu moeten we gewoon wachten tot dit beroep wordt behandeld. Ik ben er echter van overtuigd dat we deze zware reis tot een succesvol einde zullen brengen.”

Ehresmann kondigt aan dat KVO het nieuwe jaar zal ingaan “met hernieuwde kracht, hard werken, passie, hoop en enthousiasme, terwijl we uitkijken naar meer triomfantelijke momenten samen in de nabije toekomst.”

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer