Opvallende ontmoeting: Thibaut Courtois poseert met kleinkinderen van Donald Trump

Real Madrid-keeper Thibaut Courtois blijft opvallende beroemdheden ontmoeten tijdens zijn vakantie in de Verenigde Staten. Nadat hij eerder op de foto ging met enkele sterren uit de NBA, kwam hij deze keer niemand minder dan Ivanka Trump tegen.

Na het geruchtmakende interview met Het Belang van Limburg over de nationale ploeg vertrok Bilzenaar Courtois vorige week op vakantie naar de Verenigde Staten met zijn vrouw Mishel. Daar ging hij al naar enkele wedstrijden in de NBA, de Amerikaanse basketbalcompetitie. Hij wisselde truitjes met Dallas Mavericks-superster Luka Doncic en groette Atlanta Hawks-speler Trae Young.

Vannacht woonde Courtois de American football-wedstrijd tussen Miami Dolphins en Dallas Cowboys bij in het Hard Rock Stadium in Miami. Daar kwam hij Ivanka, de dochter van ex-president Donald Trump tegen. Haar drie kinderen, Arabella, Joseph en Theodore, gingen maar wat graag met hem op de foto. Ivanka deelde een paar foto’s van het moment in haar Instagram Stories.

(lees verder onder de foto)

© Instagram

Uiteindelijk wonnen de Dolphins de wedstrijd tegen de Cowboys met 22-20. Daardoor plaatsten ze zich voor de play-offs. In een laatste story bedankte Ivanka Courtois nog dat hij de beslissende field goal (een soort vrije trap in American football, red.) niet heeft proberen tegenhouden.

© Instagram

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer