© Instagram

Prins William en prinses Kate wensen iedereen vrolijk kerstfeest met nieuwe foto van hun kroost

De Britse prins William en zijn vrouw prinses Kate hebben een nieuwe foto gedeeld van hun driekoppige kroost. “We wensen iedereen een vrolijk kerstfeest, van onze familie naar de jouwe”, schrijft het koppel erbij op hun sociale media.

gli

Op de zwart-wit-foto zitten de kinderen arm in arm op een houten bank. Van links naar rechts herkennen we prins Louis (5), prinses Charlotte (8) en prins George (10). Het schattige beeld werd gedeeld op sociale media samen met kerstwensen van de familie.

Eerder deze maand werd ook al de officiële kerstkaart van de Britse koninklijke familie verspreid. Ook daar pronkten de kinderen op een mooie zwart-wit-foto samen met hun ouders. De foto werd veel besproken, omdat er een aantal merkwaardigheden op te zien waren: prins Louis leek een vinger te weinig te hebben, terwijl de linkerhand van Charlotte opmerkelijk lang leek. Vermoedelijk het gevolg van fotoshop. Het nieuwste beeld lijkt afkomstig van dezelfde fotoshoot, maar oogt alvast minder bewerkt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer