Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ook in Gavere geen maat op Van der Poel, Van Aert en Pidcock na inhaalrace mee op het podium

1. Mathieu van der Poel. 2. Wout van Aert 3. Tom Pidcock. De uitslag in Gavere was een copy-paste van die van vorig jaar. In een zware cross stond geen maat op wereldkampioen Van der Poel. Van Aert werd als beste van de rest tweede. Pidcock kwam van ver terug om derde te worden.

46 reacties

  • Nicolas Charpentier

    4 maanden geleden
    De grote 3 samen op het podium in een zware moddercross en met massa's volk. Dit is toch 1 van de mooiste sporten dat er bestaat.
  • Patrick Massagé

    4 maanden geleden
    Mathieu heeft gepiekt naar deze periode en de echte crossers zijn al te lang bezig. Wout en Tom pieken niet in de cross maar zijn in voorbereiding voor wegseizoen. Er is nog weinig spektakel en het zal zo blijven de komende jaren want Wout en Tom gaan vol voor de grote rondes. Wachten op vers bloed in de cross....
  • wim rooyakkers

    4 maanden geleden
    Duizenden hebben een mooie cross gezien de strijd om plaats 3 was spannend,kleine smet op de koers was, dat er weer mensen waren die Mathieu met Boegeroep onthaalden. jammer,maar sommigen vinden dat leuk om een sportman zo te ontvangen. kinderachtig.
  • glenn wouters

    4 maanden geleden
    Als Pidcock van voor wil starten dan zal hij punten moeten halen. Zo simpel is het. Maar hij rijdt wel beresterk, dat is duidelijk.
  • DANNY Bovijn

    4 maanden geleden
    Ongelooflijk wat MVDP neerzet . Dit is een topper tot en met , ik ben Belg maar fier op MVDP , Dikke proficiat alweer gewenst, doe zo verder .